PRO Blogi

European Bridal Week ja Interbride Bridal Fashion Fair yhdistyvät yhdeksi häämuodin ammattilaistapahtumaksi keväällä 2023

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

"By the Industry. For the Industry." -periaatteen mukaisesti Interbride Bridal Fashion Fair -messujen hallituksen jäsenet ja yhteistyökumppanit sekä United Fairsin European Bridal Week -tapahtuman järjestäjät ovat vahvistaneet 11. heinäkuuta 2022, että nämä kaksi aikaisemmin erillisinä tapahtumina mutta maantieteellisesti lähekkäin Essenissä ja Düsseldorfissa järjestetyt messutapahtumat sulautuvat yhdeksi tapahtumaksi luoden yhtenäisen voiman, joka vahvistaa morsiusmuotiteollisuutta kokonaisuutena niin valmistajien ja tavarantoimittajien että jälleenmyyjien näkökulmasta. Slogan "Koska intohimo yhdistää meidät" ei voisi olla sopivampi tähän tilanteeseen.

Kun kaikki suuret brändit ovat nähtävissä saman katon alla, jälleenmyyjät pystyvät keskittymään ostopäätöksiinsä tehokkaammin. Juuri tämä lähtökohta, yhteinen halu tukea vähittäiskaupan työtä, on vaikuttanut yhdistyneen tapahtuman syntyyn. Yhdistymisen toivotaan tuovan alalle uutta energiaa ja menestystä.

Yhdistämällä voimansa luodakseen Pohjois-Euroopan suurimman ja tärkeimmän häämuodin kohtaamispaikan nämä kaksi tapahtumaa yhdessä pystyvät täyttämään tuhansien vierailijoidensa tarpeet ja herättämään myös aiempaa laajemman ostajakunnan kiinnostuksen. Näyttelyvieraille – liikkeiden ostajille ja medialle – tarjotaan monipuolinen valikoima kansainvälisesti arvostettuja, laadukkaita ja yksilöllisiä häämuotibrändejä.

European Bridal Week

Seuraavan kerran European Bridal Week järjestetään 1.–3.4.2023 Messe Essenissä Saksassa.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi