Häämessut netissä

Häämessut netissä tarjoaa alustan esitellä Suomen makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja hääpareille.

Häämessut netissä antoivat hyvän syyn kehitellä erikoistarjouksia ja aktivoida jo olemassa olevaa seuraajakuntaa uusien tarjousten myötä ostoksille sekä saada myös messualustan kautta uusia potentiaalisia kontakteja. Häämessut netissä oli hyvä kokemus ja voimme suositella niitä lämpimästi muillekin.

Laura ja Linda
Little Details Helsinki

Mikä on Häämessut netissä?

Seuraava Häämessut netissä -tapahtuma porisee hääiloa 5 päivän ajan. Kohderyhmänä on 10.000 innokkaan messukävijän yleisö ja yritysten käytössä on useita tehokkaita mahdollisuuksia tuotemainontaan ja sisältönäkyvyyteen. Herätä messuyleisön kiinnostus tuotteisiisi ja yritykseesi osaston lisäksi HäämessuTV:n ohjelmalla tai mainoksella. Pääset juttelemaan suoraan hääparien olohuoneisiin!

Viimeisin verkkotapahtuma järjestettiin 7.–11.3.2024. Keväästä 2020 lähtien järjestetyillä messuilla on vieraillut keskimäärin 10.000 uniikkia ja aktiivista kävijää. (Lähde Google GA4)

Katso videot

Messutuottaja Sonja näyttää, mikä on Häämessut netissä, miten messuohjelma toimii ja miten helposti rakennat messuosaston.

Osastovaihtoehdot ja muut näkyvyysvaihtoehdot löydät tältä sivulta, kun seuraavan tapahtuman myynti alkaa

Lisäideoita ja apua messuiluun saat messutiimiltä. Mikäli haluat tilata messunäkyvyyden muutoin kuin ostamalla sen tästä verkkokaupasta, laskutuskulut ovat 10€ + alv 24 %. Ota heti yhteyttä messutiimiin, yhteystiedot löydät alta. 

77 % näytteilleasettajista kertoi tehneensä kauppaa messujen aikana!*

*Näytteilleasettajatutkimus, Häämessut netissä 2022 Kevät

Ison messuyleisön huomion voi saada varaamalla tehokkaan kombon, joka sisältää digitaalisen osaston ja ohjelman HäämessuTV:ssä.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan osaston ja ohjelman valinnassa tai haluatko tilauksestasi laskun? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi