Toimitusehdot digitaaliset Häät-mediatuotteet

Nämä toimitusehdot koskevat mainontaa seuraavissa kanavissa:

Häät.fi
Häämessut netissä
Häät-median some
Häät Uutiskirjeet
muut Häät-verkko- ja digituotteet 

Arvonlisävero

Kaikkiin tässä mediahinnastossa ilmoitettuihin hintoihin lisätään ALV 24 %.

Sopimuskausi

Sopimuskausi alkaa varausvahvistuksen päivämäärästä tai Häät PRO -verkkokauppaostoksen päivämäärästä ja päättyy varausvahvistuksen aikataulun mukaisesti. Asiakas vastaa sovitun aineistoaikataulun ja -ohjeiden noudattamisesta. Sähköisten mediatuotteiden näkyvyys toteutetaan tai se vähintään julkaistaan sopimuskauden aikana eikä käyttämättä jääneitä tuotteita hyväksytä tuotantoon tai julkaisuun sopimuskauden päätyttyä.

Mainonta Häät.fi Hääpalvelut -osiossa

Mediasopimus mainostasosta syntyy, kun asiakas lähettää Editus Oy:lle tilauksen sähköpostitse tai tilaa tason puhelimitse ja Editus Oy on suorittanut tason noston asiakkaan tilaamalle tasolle. Asiakas vastaa itse profiilisivun sisällöstä luomiensa käyttäjätunnusten avulla. Tilaus on määräaikainen, ja sen jatkuminen määräajan jälkeen edellyttää uuden molemminpuolisen sopimuksen syntymistä.

Mainosvarauksen peruuttaminen

Mainoksen peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen aineistopäivää. Jos peruutus tehdään määräajan jälkeen, ilmoituksesta laskutetaan hinnaston tai vähintään asiakkaan hyväksymän mediasopimuksen mukainen hinta. Häät.fissä julkaistavan media-aineiston tulee olla perillä viimeistään 5 arkipäivää ennen mainosjakson alkua. Tämä ei koske mainontaa Häät.fi Hääpalvelut -osiossa, jossa sopimus syntyy määräajaksi eikä erillistä aineistoa toimiteta.

Laskutus

Verkkokauppaostoihin ei tule laskutuskuluja. Jos medianäkyvyys laskutetaan, laskutuslisä 10 € + alv 24 % per lasku, maksuehto 14 pv netto, tai mediasopimuksen mukaisesti. Viivästyskorko 8 %. Huomautuskulut 10 € + ALV 24 % per huomautus.

Reklamaatiot

Verkossa tai sosiaalisessa mediassa toteutettavaa medianäkyvyyttä koskevat reklamaatiot on tehtävä kirjallisina välittömästi näkyvyyden alkaessa, jolloin virhe voidaan korjata heti. Editus Oy:n vastuu virheistä tai ilmoituksen poisjäännistä rajoittuu enintään ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen. Aineistopäivien noudattamisesta ja ilmoituksessa mainituista eduista vastaa ilmoittaja.

Maksupalvelutarjoaja Häät PRO -verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Lisätietoja

Kysy tarvittaessa lisätietoja Häät PRO -tuotteiden toimitusehdoista Sarilta!

Editus Oy, y-tunnus 0938038-8

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi