Toimitusehdot Häät-lehti

Arvonlisävero

Kaikkiin tässä mediahinnastossa ilmoitettuihin hintoihin lisätään ALV 24 %.

Laskutus

Verkkokauppaostoihin ei tule laskutuskuluja. Jos medianäkyvyys laskutetaan, lisätään laskutuslisä 10 € + alv 24 % per lasku. Häät-lehden mainokset laskutetaan lehden numeron ilmestymiskuukauden aikana, maksuehto 14 pv netto, tai mediasopimuksen mukaisesti. Viivästyskorko 8 %. Huomautuskulut 10 € + ALV 24 % per huomautus.

Aineisto

Sopimuskausi alkaa varausvahvistuksen päivämäärästä tai Häät PRO -verkkokauppaostoksen päivämäärästä ja päättyy varausvahvistuksen aikataulun mukaisesti. Asiakas vastaa sovitun aineistoaikataulun ja -ohjeiden noudattamisesta. Asiakas ei voi yksipuolisesti siirtää varausta varausvahvistuksesta poikkeavaan, esimerkiksi myöhemmin ilmestyvään lehden numeroon vaan, ilman varausvahvistuksen uudistamista, mainostilan käyttöoikeus raukeaa, mutta asiakas on kuitenkin velvollinen maksamaan varatusta mainostilasta sopimuksen mukaisen hinnan.

Mainosvarauksen peruuttaminen

Mainoksen peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen aineistopäivää. Jos peruutus tehdään määräajan jälkeen, voidaan ilmoituksesta laskuttaa hinnaston mukainen ilmoitushinta.

Reklamaatiot

Julkaistua mainosta koskevat reklamaatiot on tehtävä kirjallisina 14 päivän kuluessa lehden ilmestymispäivästä lukien. Sähköposti katsotaan kirjalliseksi kanavaksi, kunhan lähettäjä varmistaa viestin perille saapumisen. Lehden vastuu virheistä tai ilmoituksen poisjäännistä rajoittuu enintään ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen. Aineistopäivien noudattamisesta ja ilmoituksessa mainituista eduista vastaa ilmoittaja.

Maksupalvelutarjoaja Häät Pro -verkkokaupassa

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Lisätietoja

Kysy tarvittaessa lisätietoja Häät PRO -tuotteiden toimitusehdoista Sarilta!

Editus Oy, y-tunnus 0938038-8

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi