Lue hääalan uutisia

Seuraa uutisia ja pysy hääalan ammattilaisena kartalla siitä, mitä alalla tapahtuu.

Miksi hääalan yritykselle on tärkeää näkyä netissä ja somessa?

Tässä blogipostauksessa kysymykseen vastaa Häät-lehden sekä Häät.fin tuottaja ja somevastaava sekä sisällöntuottaja Sonja Civil.

Vauhdita myyntiä tuomalla yrityksesi arvot ja kotimaisuus esiin

Suomalainen kuluttaja siirtyy nyt nopeassa tahdissa kohti vastuullisia ja ilmastonmuutosta hidastavia ostopäätöksiä. Mitä yrityksen kannattaa nyt tehdä?

Hyvän uutiskirjeen resepti hääalan yrityksille

Uutiskirje on tehokas ja tavoittava keino tuoda esille hääalan ammattilaisen asiantuntemusta ja palveluita, joita yritys häitään suunnitteleville pareille tarjoaa.

Lähes 22.000 käyttäjää etsi mieluista kihla- tai vihkisormusta Häät.fi Sormuskoneesta vuoden aikana

Häät.fi Sormuskone on maan kattavin ja suosituin tietolähde kihla- ja vihkisormuksia etsiville. Sormusmerkeille ja koruliikkeille digitaalinen Sormuskone on tehokkain ja täsmällisesti oikean kohderyhmän tavoittava kanava mainostaa sormusmallistojansa.

European Bridal Week ja Interbride Bridal Fashion Fair yhdistyvät yhdeksi häämuodin ammattilaistapahtumaksi keväällä 2023

Kaksi aikaisemmin erillisinä tapahtumina Essenissä ja Düsseldorfissa järjestetyt messutapahtumat sulautuvat yhdeksi tapahtumaksi.

Sateenkaarihäät: olethan inklusiivinen palveluntarjoaja

Hääala on edelleen vahvasti heteronormatiivinen, ja tämä saattaa aiheuttaa stressiä tai huolta sateenkaaripareille. Suomessa vihitään vuosittain noin 300–500 sateenkaariparia.

Häätarinat puhuttelevat hääpareja ja täyttävät lahjakkaiden kuvaajien varauskirjat

Hääparit janoavat kertomuksia jo vietetyistä häistä etsien vertaistukea sekä konkreettisia ideoita ja palveluita omiin juhliinsa.

Häämessut netissä -tapahtuma tukee lahjoituksella Ukrainan perheitä ja lapsia

Häämessut netissä -tapahtuma ja Häät-tiimi lahjoittaa 5 euroa per mukana oleva yritys UNICEFin Ukrainan lapsia ja perheitä auttavalle kriisirahastolle

Hääparit ryntäsivät etsimään yrityksiä Häät.fissä tammikuussa

Häät.fin käyttäjädata näyttää iloisia uutisia koko hääalalle uuden vuoden 2022 pyörähdettyä käyntiin. Hääparit etsivät tuotteita ja palveluita ennätystahdissa tammikuussa.

Häät-mediassa pilotoidaan digitaalisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen malleja

Häät-lehden ja Häät.fin takana oleva perheyritys Editus Oy on viime vuosina panostanut runsaasti median digitaaliseen kehittämiseen.

Vuosi 2021: Häät-median vuosikatsaus ja Häät-tiimin kohokohtia vuoden varrelta

Vuosi 2021 oli hääalalla täynnä haasteita ja uuden oppimista.

Miten nuori yritys voi hakea Häät PRO -stipendiä?

Oletko perustanut yrityksen hääalalle alle kolme vuotta sitten? Tiesitkö että voit hakea mediastipendia Häät-medialta.

Elli Ojankoski tuli Häät-tiimiin kehittämään digipalveluja entistä paremmiksi

Häämessut netissä -tapahtuman Häämessu-TV:n ohjelmista tutuksi tullut Elli Ojankoski, 29, liittyi Häät-tiimiin elokuun alussa. Uudessa tehtävässään Elli tulee keskittymään Häät-median digitaalisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen mallien kehittämiseen.

Miten hääala jatkaa matkaa koronan jälkeen?

Huomioi ainakin nämä 4 asiaa. Mitä yritysten kannattaisi tehdä, jotta ne selviytyisivät koronasta voittajana? Häät-mediaa luotsaava yrittäjä, ekonomi Sari Yli-Salomäki pohtii.

Korona päättyy. Syntyykö Suomessa hääboomi vuonna 2022?

Koronan vaikutukset hiipuvat jo, ja häitä vietetään runsaasti loppukesän 2021 aikana. Kaikki talousennusteet tukevat myös käsitystä, että talous ja myönteiset näkymät vahvistuvat edelleen. Oletko sinä (ja yrityksesi) siihen valmis?

Jutellaanko lisää hääalasta?

Haluatko lisätietoa hääalalla toimimisesta tai yrittämisestä? Tai kuulitko alan uutisen, joka ansaitsisi tulla kerrotuksi? Soita tai lähetä viesti.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi