Mainonta Häät.fissä

Kun haluat tehdä tuloksellista digitaalista mainontaa hääpareille, valitse kanavaksi Suomen ylivoimaisesti tavoittavin hääaiheinen sivusto Häät.fi.

Häät.fi tavoittaa yli kymmenkertaisen määrän kävijöitä muihin hääsivustoihin verrattuna

Mainosta hääpareille siellä mistä he hääpalveluita etsivät

Häät.fi on Suomen suosituin! Valitse tarkoitukseesi ja budjettiisi sopiva sähköinen mainosratkaisu alla olevista vaihtoehdoista. 

Ota yhteyttä Häät-tiimiin

Häät.fi Hääpalvelut - MAKSUTON Yrityssivu

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Perustasolla oleva yrityssivu näkyy kategoriansa listauksessa, mutta sitä ei mainosteta sivustolla. Näkyvyys Perustasolla on ILMAINEN!

Yrityssivu Kultatasolla Häät.fissä – jatkuva tilaus

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi. Jatkuva sopimus siirtyy uudelle 12 kuukauden kaudelle automaattisesti ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Yrityssivu Kultatasolla Häät.fissä – määräaikainen 12 kk

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi. Määräaikainen näkyvyys päättyy 12 kuukauden kuluttua eikä sopimusta tarvitse muistaa peruuttaa.

Häät.fi Mainosartikkeli

Häät.fi Mainosartikkeli välittää viestisi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan.

Häät.fi Paraatibanneri 50.000 näyttöä

Paraatibanneri on Häät.fin näkyvin mainos, sillä se näkyy sivujen ylimmällä banneripaikalla läpi sivuston. Mainoksesi nähdään 50.000 kertaa.

Häät.fi Keskibanneri 50.000 näyttöä

Keskibanneri näkyy Häät.fissä sivujen keskivaiheilla. Halutessasi banneri voidaan kohdistaa toimialasi mukaan tiettyihin aiheisiin. Mainoksesi nähdään 50.000 kertaa, ja saat klikkauksista raportin.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa 20 tuotteella

Runsaasta valikoimasta käyttäjä löytää kiinnostavia sormusvaihtoehtoja ja jatkaa edelleen verkkokauppaasi tai kotisivuillesi.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa 10 tuotteella

Monipuolisesta valikoimasta käyttäjä löytää kiinnostavia sormusvaihtoehtoja ja jatkaa edelleen verkkokauppaasi tai kotisivuillesi.

Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa 20 tuotteella

Runsaasta mekkovalikoimasta morsian löytää kiinnostavia vaihtoehtoja ja jatkaa edelleen tuotemerkin tai myymälän kotisivuille.

Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa 10 tuotteella

Monipuolisesta valikoimasta morsian löytää kiinnostavia mekkovaihtoehtoja ja jatkaa edelleen tuotemerkin tai myymälän kotisivuille.

Anna meidän auttaa!

Tarvitsetko jeesiä sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Olemme enemmän kuin innoissamme, kun haastat meidät ja saamme tehdä ehdotuksen juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Soita tai lähetä viesti!

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa.**

Keskimäärin 34.700 aktiivista uniikkia käyttäjää** ja 46.100 kävijää* kuukaudessa

* Semrush.com 1.2.2023–31.1.2024
** Google Analytics GA4 1.1.–31.12.2023

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä Hääpalvelut-hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin

Näy ja tavoita hääparit bannereilla Häät.fissä

Paraatibanneri herättää huomiota

Paraatibanneri tarjoaa klikkien lisäksi mieleenpainuvaa näkyvyyttä brändillesi. Paraatibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihtelee yleensä 0,25–0,06 % välillä. 

Keskibanneri kohdistuu tarkasti

Kohdistettavuuden vuoksi Keskibanneri on kustannustehokas. Keskibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihtee yleensä 0,40–0,05 % välillä. 

Häät.fitä käytti häiden suunnitteluun keskimäärin 34.700 käyttäjää kuukaudessa ja sivustolla tehtiin yli 1 miljoonaa sivunlatausta vuonna 2023.

Tutustu vaihtoehtoihin

Natiivimainonta koskettaa

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka toivoisit häitä suunnittelevien löytävän? 

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos Häät-lehdessä, Häät.fissä tai muissa Häät-kanavissa koetaan tarpeelliseksi ja inspiroivaksi tavaksi löytää tuotteita ja palveluita omiin häihin. Lukija kohtaa tuotettasi esittelevän mainoksen toimitukselliseen aineistoon integroituna eli juuri siellä, mistä hän sitä etsii.

Voit luottaa Häät-tiimin asiantuntemukseen tuotteitasi esittelevän sisällön muotoilussa ja tuottamisessa.

Tutustu vaihtoehtoihin

Vangitse kiinnostus Häät.fi-yrityssivun avulla

Häät.fi Hääpalvelut -hakemisto tarjoaa alalla toimiville yrityksille pitkäaikaista näkyvyyttä juuri siellä, mistä hääparit etsivät häiden järjestämiseen tarvittavia tuotteita ja palveluita. Mainoksesi näkyy aina tarkasti oikeassa paikassa. Aloita luomalla uusi sivu maksutta.

Luomalla yrityssivun luot myös pysyvät, omille kotisivuillesi ja verkkokauppaasi ohjaavat linkit eli ns. backlinkit, jotka nostavat oman sivustosi arvoa Googlen algoritmeissa.

Tutustu lähemmin