Häät.fi Keskibanneri 100.000 näyttöä

Keskibanneri on helppo kohdistaa juuri oikeille silmäpareille ja on sen vuoksi tehokas mainospaikka Häät.fi-palvelussa. Mainoksesi nähdään 100.000 kertaa ja saat kampanjasta raportin.

Häät.fi Keskibanneri nähdään juuri siellä missä aiheesta kiinnostuneet hääparit etsivät inspiraatiota tai sopivia tuotteita

Keskibanneri on mainostajan täsmäase

Keskibannerin avulla mainostat tarkasti juuri oikealle kohderyhmälle Häät.fi-palvelussa.

Keskibanneri voidaan sijoittaa tarkasti vain sellaisten aihepiirien läheisyyteen, joista kiinnostuneilla lukijoilla on juuri sinun aihealueesi tuotteiden tai palveluiden ostohousut jalassa. Tällöin kampanja jatkuu useita kuukausia.

Keskibanneri voidaan vaihtoehtoisesti sijoittaa myös monipuolisesti eri puolella sivustoa, jolloin kampanja tavoittaa nopeasti ja kuluu nopeasti parissa kuukaudessa.

Suunnittele katseet keräävä banneri ja siirrä kiinnostuneet omille kotisivuillesi tai varauskalenteriisi!

Valitse Häät.fi Keskibanneri, kun...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Näy ja tavoita hääparit bannereilla Häät.fissä

Paraatibanneri herättää huomiota

Paraatibanneri tarjoaa klikkien lisäksi mieleenpainuvaa näkyvyyttä brändillesi. Paraatibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihtelee yleensä 0,25–0,06 % välillä. 

Keskibanneri kohdistuu tarkasti

Kohdistettavuuden vuoksi Keskibanneri on kustannustehokas. Keskibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihtee yleensä 0,40–0,05 % välillä. 

Häät.fitä käytti häiden suunnitteluun keskimäärin 34.700 käyttäjää kuukaudessa ja sivustolla tehtiin yli 1 miljoonaa sivunlatausta vuonna 2023.

Tutustu vaihtoehtoihin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa.**

Keskimäärin 34.700 aktiivista uniikkia käyttäjää** ja 46.100 kävijää* kuukaudessa

* Semrush.com 1.2.2023–31.1.2024
** Google Analytics GA4 1.1.–31.12.2023

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä Hääpalvelut-hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin