Yrityssivu Kultatasolla Häät.fissä – määräaikainen 12 kk

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi. Määräaikainen näkyvyys päättyy 12 kuukauden kuluttua eikä sopimusta tarvitse muistaa peruuttaa.

Varmista että hääparit huomaavat yrityksesi Häät.fissä juuri silloin, kun he vaihtoehtojaan punnitsevat.

Kultataso nostaa yrityssivun estradille 12 kk määräajaksi

Joka kuukausi Häät.fin yrityssivuja luetaan yli 6.000 kertaa.

Kun tilaat luomallesi yrityssivulle Kultatason, yritysprofiilisi mainosruutu näkyy kategoriansa ylimpien joukossa sekä tiheästi eri puolilla Häät.fi-sivustoa, mm. etusivun Hääpalvelut-karusellissa.

Mainosruutu houkuttelee kävijää klikkaamaan Häät.fi-sivullesi myös Hääpalvelut-listausten ylimpänä näytettävässä “Suosittelemme”-osiossa. 

Kultatason näkyvyys poistaa muiden yritysten bannerimainonnan omalta yrityssivultasi.

Mainosnäkyvyys on voimassa 12 kk määräajan eikä sopimusta tarvitse muistaa peruuttaa. Halutessasi voit jatkaa määräaikaisella sopimuksella tai muuttaa sopimuksen jatkuvaksi tilaukseksi.

Luot ja päivität yrityssivusi tietoja milloin ja missä haluat, klikkaa auki ja lue aineisto-ohje alla.

Tutustu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon täällä.

Valitsemalla määräaikaisen 12 kk Kultatason Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Vangitse kiinnostus Häät.fi-yrityssivun avulla

Häät.fi Hääpalvelut -hakemisto tarjoaa alalla toimiville yrityksille pitkäaikaista näkyvyyttä juuri siellä, mistä hääparit etsivät häiden järjestämiseen tarvittavia tuotteita ja palveluita. Mainoksesi näkyy aina tarkasti oikeassa paikassa. Aloita luomalla uusi sivu maksutta.

Luomalla yrityssivun luot myös pysyvät, omille kotisivuillesi ja verkkokauppaasi ohjaavat linkit eli ns. backlinkit, jotka nostavat oman sivustosi arvoa Googlen algoritmeissa.

Tutustu lähemmin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa.**

Keskimäärin 34.700 aktiivista uniikkia käyttäjää** ja 46.100 kävijää* kuukaudessa

* Semrush.com 1.2.2023–31.1.2024
** Google Analytics GA4 1.1.–31.12.2023

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä Hääpalvelut-hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin