Häät.fi Hääpalvelut - MAKSUTON Yrityssivu

Perustasolla oleva yrityssivusi maamme suosituimmassa häähakemistossa auttaa hääpareja löytämään palvelusi muiden paikallisten palveluiden joukosta. Näkyvyys Perustasolla on ILMAINEN!

Yrityssivun luomisessa kului vain 5 min ja Häät-ylläpito julkaisi sen parissa päivässä. Upea palvelu! Kiitos tästä!

Luo tili ja maksuton Yrityssivu Häät.fi Hääpalvelut hakemistoon

LUO TILI

Maksuton Perustason yrityssivu lisää yrityksesi näkyvyyttä verkossa

Joka kuukausi Häät.fin yrityssivuja avataan yhteensä yli 6.000 kertaa. Tutustu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon täällä.

Kun luot Yrityssivun Perustasolle, Yrityssivusi nimi näkyy aakkosellisesti järjestetyissä listauksissa ja käyttäjien tekemissä suodatuksissa.

Maksullinen Kultataso boostaa näkyvyyttä ja lisää klikkejä sivulle

Halutessasi voit parantaa näkyvyyttä Häät.fissä ja saada lisää käyntejä sivullasi ostamalla maksullisen tason. Mainostason ominaisuuksiin kuuluu klikkaamaan houkutteleva kuvallinen mainosruutu, joka näkyy Hääpalvelut-listausten ylimmässä osiossa ja ympäri Häät.fi-sivustoa. 

Kultatason näkyvyys poistaa myös muiden yritysten bannerimainonnan omalta palvelusivultasi. Tutustu mainostamiseen Hääpalvelut-hakemistossa:

Kultatasolla 12 kk jatkuvana tilauksena >

Kultatasolla määräaikaisena 12 kk tilauksena >

Kun haluat luoda oman yritystilin ja Yrityssivun tai päivittää Yrityssivusi tietoja milloin ja missä haluat, klikkaa auki "Aineisto-ohje" alla.

Perustamalla maksuttoman Yrityssivun Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Maria Niinivuori

myyntineuvottelija 045 8009985 maria.niinivuori@editus.fi

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa.**

Keskimäärin 34.700 aktiivista uniikkia käyttäjää** ja 46.100 kävijää* kuukaudessa

* Semrush.com 1.2.2023–31.1.2024
** Google Analytics GA4 1.1.–31.12.2023

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä Hääpalvelut-hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin

Vangitse kiinnostus Häät.fi-yrityssivun avulla

Häät.fi Hääpalvelut -hakemisto tarjoaa alalla toimiville yrityksille pitkäaikaista näkyvyyttä juuri siellä, mistä hääparit etsivät häiden järjestämiseen tarvittavia tuotteita ja palveluita. Mainoksesi näkyy aina tarkasti oikeassa paikassa. Aloita luomalla uusi sivu maksutta.

Luomalla yrityssivun luot myös pysyvät, omille kotisivuillesi ja verkkokauppaasi ohjaavat linkit eli ns. backlinkit, jotka nostavat oman sivustosi arvoa Googlen algoritmeissa.

Tutustu lähemmin