Kokosivun mainos Parhaat hääpalvelut -osiossa Häät-lehdessä

Kokosivun mainos Parhaat hääpalvelut -osiossa Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi näkyvästi ja lisää kohderyhmän kiinnostusta ja ostohalukkuutta.

Mainos Häät-lehden Parhaat hääpalvelut -osiossa tavoittaa tiedonjanoiset lukijat tehokkaasti.

Kokosivun mainos Parhaat hääpalvelut -osiossa

Tavoitat aktiivisen ja ostohaluisen kohderyhmän huomion.

Tuot brändisi näkyville Häät-lehden Parhaat hääpalvelut -osion tarjoamassa laadukkaassa ympäristössä.

Häät-lehden lukijoiden mielestä Parhaat hääpalvelut -osio on yksi lehden tärkeimmistä osista, ja se löytyy kätevästi lehden viimeisiltä sivuilta. Yli 90 % lukijoista on sitä mieltä, että Häät-lehdessä olevat mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita.

Kokosivun mainos Parhaat hääpalvelut -osiossa sopii esimerkiksi

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Häät-lehti on laadukas ja kotimainen

Häät-lehteä lukevat noin 25–35-vuotiaat häitään suunnittelevia morsiusparit ja heidän läheisensä. 91,3 % lukijoista on sitä mieltä, että Häät-lehdessä olevat mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Lukijat pitävät mainoksista, katsovat niiden sopivan hyvin häälehden sisältöön ja antavan hyödyllistä tietoa ja ostosvinkkejä.

Lukijasuhde Häät-lehteen on poikkeuksellisen tiivis. Lehti säilytetään ja siihen palataan monia kertoja häiden suunnittelun aikana. Jokaista Häät-lehden numeroa lukee 81.900 omia tai läheistensä häitä suunnittelevaa suomalaista.

Häät-lehti on ainoa kotimainen häälehti. Lehti ilmestyy kahdesti vuodessa ja printtilehden painosmäärä on noin 15.000 kappaletta, tärkeimpinä irtonumeromyyntikanavia ovat lehtipisteet ja alan kuluttajamessut ympäri maata. Lisäksi lehti on saatavilla 24/7 näköisversiona Issuu.comissa. Häät-lehti tehdään ensimmäisestä sivusta viimeiseen suomalaiselle lukijalle ja sille on myönnetty Avainlipputunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin