Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Tee itsestäsi numero! Luo kiinnostava 10–25 min videosisältö ja esitä se häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Videolla voimme viestiä sitä henkilökohtaisuutta, miten haluamme asiakkaillemme kertoa meistä, palveluistamme ja koruistamme. Messuvieraat paneutuivat video-ohjelmiin ja niitä pystyi katsomaan myös jälkikäteen itselle sopivana ajankohtana. Toteutamme varmasti esittelyvideoita lisää, ja osallistumme Häämessut netissä -tapahtuman ohjelmaan uudelleenkin. 

Jussi Louesalmi
Au3 Kultasepät

Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Häämessut netissä torstaista maanantaihin 2.–6.11.2023

SAAT:

ANNAT:

OHJELMAPAIKAN LISÄKSI SUOSITTELEMME:

Tutustu muihin osallistumisvaihtoehtoihin täällä >>

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi

Häämessut netissä kokoaa häistä haaveilevat verkossa

Helppo ja edullinen digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma kokoaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja innostaen parit ympäri maan hääsuunnittelun pariin. Häämessut netissä ovat kävijämäärältään Suomen suurimmat häämessut!

Keväästä 2020 lähtien järjestetyillä messuilla on vieraillut keskimäärin 10 000 uniikkia ja aktiivista kävijää. Syksyn 2023 messuilla keskimääräinen kävijä teki sivunavauksia, klikkauksia tai suosikiksi merkitsemisiä keskimäärin 19,58 aktiivista tapahtumaa. (Lähde: Google Analytics GA4)

Lisäksi messujen Instagram- ja Facebook-kanavien kokonaistavoittavuus oli lähes 200.000 tavoitettua tiliä tapahtuman aikana syksyllä 2023. (Lähde: Meta)

Tutustu vaihtoehtoihin