PRO Blogi | 11.1.2022

Case: Aukeaman mainos Häät-lehdessä paransi yritykseni uskottavuutta ja näkyvyyttä

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Laura Hyvi Bridalille myönnetty Häät PRO Stipendi toteutettiin aukeaman sisällöllisenä mainoksena Häät-lehdessä lokakuussa 2020 ja sama sisältö julkaistiin alkuvuodesta 2021 myös Häät.fi-mainosartikkelina.

Yrittäjä Laura Hyvi kirjoitti mainosartikkelin tekstin kokonaan itse ja valitsi siihen kuvat, jolloin ainoastaan taitto ja julkaisu jäi Häät-median vastuulle. Tarvittaessa Häät-media voi lisäpalveluna tarjota myös laadukkaan teksti- ja kuvaustuotannon sisältömainontaa suunnittelevalle asiakkaalle.

– Prosessi toimi ihan mallikkaasti näin, ja olin lopputulokseen tyytyväinen, Laura Hyvi toteaa.
 
Melko tuoreelle yrittäjälle näkyvyys on arvokasta, mutta näyttävä mainonta varsinkaan printtimediassa ei aina ole alussa budjettisyistä mahdollista. Laura Hyvi Bridalille myönnetyn stipendin kokonaisarvo oli 2900 € + alv 24 %.

– Oli erittäin hienoa, että pääsin tuomaan nuorta yritystäni esille Häät-lehdessä jopa yhden aukeaman verran. Vaikka konkreettisia hyötyjä mainonnasta on vaikea todentaa, uskon että mainos Häät-lehdessä on parantanut yritykseni uskottavuutta sekä tietenkin näkyvyyttä. Muutama asiakas onkin sanonut huomanneensa artikkelin lehdessä, Laura Hyvi hymyilee.

Vuosi 2021 on mennyt Laura Hyvi Bridalilla todella hyvin. Kasvu yrityksen 3. toimintavuotena on ollut hurjaa, koronasta huolimatta.

– Häitä oli monenlaisia ja monen kokoisia, ihan mikrohäistä isoihin yli sadan hengen häihin. Ehkä korona on antanut ihmisille mahdollisuuden yhä enemmän pitää juuri oman näköisiä juhlia. Muutamat häät siirtyivät ensi kesään, mutta suurin osa pareista piti valitsemastaan päivästä kiinni. Laura Hyvi Bridalin vastuullisesti valmistettavat hääpuvut ovat siitä ihania, että ne soveltuvat monenlaiseen tilaisuuteen; pienistä maistraattihäistä aina isoihin kirkkohäihin, bileistä virallisempaan vastaanottoon, Laura Hyvi kertoo.

Kuvat Heidi Kouvo

Lue lisää alle 3 vuotta toimineille nuorille hääalan yrityksille myönnettävistä Häät PRO Stipendistä ja hakuohjeista täällä

Lue Laura Hyvi Bridalista kertova mainosartikkeli Häät.fissä

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi