PRO Blogi | 11.2.2022

Case: Banneri Häät.fissä toi kaivattua liikennettä Ravintola Tammiston kotisivuille

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Ravintola Tammistolle myönnetty Häät PRO Stipendi toteutettiin Häät.fi Paraatibanneri 50.000 näyttöä -mainoksena Häät.fissä elokuussa 2020.

Alle 3 vuotta toimineille hääalan yrityksille suunnattua Häät PRO Stipendiä vuonna 2020 hakenut Ravintola Tammisto toivoi apua pandemian tuomiin haasteisiin ja toivoi nopeatehoista bannerimainosta.

– Bongasin stipendin s-postiini tulevasta Häät PRO -uutiskirjeestä. Hakuprosessi ja toteutus oli helppo ja vaivaton, sain myös hyvät ohjeet materiaalille, Taru Punta muistelee.
 
– Aivan loistavalta tuntui, kun tuli viesti että mainos on julkaistu, ja menin heti Häät.fi-sivustolle päivittelemään sivua niin, että oma mainos tuli näkyviin. Loi kyllä mahtavan valonpilkahduksen sinne synkkyyden keskelle! Taru Punta iloitsee. 

– Uskon, että bannerimainoksesta oli meille hyötyä, kun klikkauksiakin oli kertynyt noin paljon, lähes 150 klikkiä, Taru Punta kiittää.

Häät.fi Paraatibannerina Ravintola Tammistolle myönnetyn stipendin arvo oli 1 390 € + alv 24 %.

Onneksi syvin ahdinko koronan kanssa alkoi pian hellittää.

– Kesällä 2021 Ravintola Tammistossa pystyttiin järjestämään jo neljät häät, vaikka useat valitettavasti peruttiin tai siirrettiin vielä silloinkin, Taru Punta kertoo.
 
– Avara, korkea tila ja iso sali mahdollistivat hyvin seurueiden erillään pitämisen ja terveysturvalliset juhlat. 
 
– Jokainen juhla on erilainen ja hääparin näköinen, joukkoon on mahtunut niin pienempiä, tunnelmallisia häitä kuin isompia bileitäkin. Loistavan valo- ja äänitekniikkamme ansioista tunnelmaa saadaan helposti muutettua tarpeen mukaan. Iso sali toimii todella hyvin monessa eri pöytämuodoissa ja kabinettiin pystyy järjestämään hyvin erilaisia toimintoja, esimerkiksi kuvausnurkkaa tai lasten leikkipaikkaa, Taru Punta kuvailee.

Kiinnostuitko bannerimainonnasta Häät.fissä? Katso vaihtoehtoja täällä

Lue lisää alle 3 vuotta toimineille nuorille hääalan yrityksille myönnettävistä Häät PRO Stipendistä ja hakuohjeista täällä

Tutustu Ravintola Tammistoon Häät.fissä

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi