PRO Blogi | 30.6.2021

Case: Sisällöllinen mainossivu houkutteli hääparit Haasi Mirror Houses -huoneistoihin

Tanja Hakala

tuottaja, soulful storyteller

– Haasi Mirror Houses -huoneistot löivät minut ällikällä, kun löysin ne etsiessäni luksusta tihkuvia häämatkakohteita Suomesta. Tammikuussa 2021 ilmestyvään Häät-lehteen oli tulossa tuottamani artikkelikokonaisuus häämatkailusta kotimaassa, ja tiesin, että tämä kohde kannattaisi nostaa mukaan. Ehdotin asiakkaalle sivun sisällöllistä mainosta, sillä tällä tavoin Haasi Mirror Houses saisi näyttävän roolin jutussa. Kohde sopi kokonaisuuteen täydellisesti ja esitteli lukijoillemme uutuutta hehkuvan vaihtoehdon, tuottaja Tanja Hakala muistelee.

Juttu julkaistiin Mainosartikkelina myös Häät.fissä maaliskuussa 2021, voit lukea sen TÄÄLLÄ

"Häitä tulee ovista ja ikkunoista"

– Kesä 2021 näyttää loistavalta ja Haasit saivat huimasti näkyvyyttä Häät-lehdessä ja Häät.fissä – kesällä on kymmenittäin hääpareja häämatkalla, markkinoinnista vastaava Marjo Yrjölä Lehmonkärki Resortista kertoo.

– Tämä riittää häänäkyvyydestä tällä erää – häitä tulee ovista ja ikkunoista! Yrjölä myhäilee ja toivottelee hyvät juhannukset.

haasi

Kuva Julia Kivelä

Jokaiseen Haasi-peililasihuoneistoon kuuluu oma ulkoporeallas.

Kiinnostuitko sisällöllisestä mainosartikkelista Häät-lehdessä?

Katso sisällöllisen mainonnan eri vaihtoehtoja täältä.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Tanja Hakala

tuottaja, soulful storyteller 045 6314099 tanja.hakala@editus.fi

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Vaihtoehtoja sisällölliseen mainontaan

Löydätkö tästä sopivan vaihtoehdon kertoa omasta yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi hääpareille?

Sivun sisällöllinen mainos Häät-lehdessä

Haluatko esitellä tuotteesi tai yrityksesi sisältö ja tarinat edellä? Hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut tuodaan natiivimainonnan keinoin osaksi Häät-lehden ja Häät.fin laadukasta sisältöä.

Aukeaman sisällöllinen mainos Häät-lehdessä

Haluatko esitellä tuotteesi tai yrityksesi sisältö ja tarinat edellä? Hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut tuodaan natiivimainonnan keinoin osaksi Häät-lehden ja Häät.fin laadukasta sisältöä.

Mainospala Häät-lehdessä

Haluatko tuotteesi luonnolliseksi osaksi upean Häät-lehden sisältöä? Mainospala integroi hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut Häät-lehden sisältöön sisältömainonnan keinoin.

Häät.fi Mainosartikkeli

Häät.fi Mainosartikkeli välittää viestisi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan.

Natiivisisällön mainostus somessa

Kun hyvää digitaalista sisältöä mainostetaan somekanavissa, laajempi joukko potentiaalisia asiakkaita löytää liiketoiminnallesi tärkeän sisällön pariin.

Puolensivun sisällöllinen mainos Häät-lehdessä

Haluatko esitellä tuotteesi tai yrityksesi kiinnostavasti? Muotoillaan tekstistä ja kuvista juttu osaksi Häät-lehden ja Häät.fin laadukasta sisältöä.