PRO Blogi | 5.8.2021

Elli Ojankoski tuli Häät-tiimiin kehittämään digipalveluja entistä paremmiksi

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Häämessut netissä -tapahtuman Häämessu-TV:n ohjelmista tutuksi tullut Elli Ojankoski, 29, liittyi Häät-tiimiin elokuun alussa. Uudessa tehtävässään Elli tulee keskittymään Häät-median digitaalisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen mallien kehittämiseen. 

"Hääalalla on Suomessa valtavasti potentiaalia, ja tätä haluan hyödyntää työssäni. Intohimonani on häätrendit ja hääalan erikoisuudet. Odotan innolla pääseväni kehittämään Häät-median digitaalisia palveluita, jotta parit löytäisivät uusimmat ja inspiroivimmat sisällöt ja yrittäjät pystyvät tuomaan parhaalla mahdollisella tavalla omat palvelunsa esille ja kaikkien löydettäväksi", Elli Ojankoski miettii.

Vapaa-ajallaan Elli mm. suunnittelee puolisonsa kanssa omia häitä syksyksi 2021 ja bloggaa häistä Hashtag Häät -blogissaan. Ennen Häät-mediaa restonomi Elli Ojankoski on työskennellyt markkinointiviestinnän suunnittelijana S-Pankissa ja markkinointikoordinaattorina Soupster Familyssä. Työn ohessa hän aloittaa myös tuotantotalouden diplomi-insinöörin opinnot LUT-yliopistossa digitaalisen palvelutuotannon ohjelmassa.

Ollaan yhteydessä!

Lähetä viesti tai soita ja sovitaan vaikka etäpalaveri. Kartoitetaan yhdessä ja tutkitaan, löydämmekö yritystäsi hyödyttäviä yhteistyömahdollisuuksia.

Elli Ojankoski

tuottaja, digital strategist 040 5464967 elli.ojankoski@editus.fi