PRO Blogi | 19.3.2024

Häät.fi-palvelua päivitetään huhtikuussa 2024

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Häät.fin järjestelmää päivitetään ja kirjautumisessa huoltokatko huhtikuussa 2024

Häät.fissä ja Häät PRO -sivuilla on käynnistymässä sivustouudistus. Taustatekniikkaa modernisoidaan ja verkkosivustot avataan uudistuneena huhtikuussa. Kaikkien Häät.fin kirjautuneiden käyttäjien palveluissa tulee olemaan katko 2.4.2024 klo 8:00 alkaen. Huoltokatkon kestoksi on arvioitu 1–2 viikkoa.

Katkon aikana Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa näkyvien yritystietojen päivittäminen tai uusien yrityssivujen luominen ei ole mahdollista. Häät PRO:n sisällöt ovat selailtavissa, mutta mediatuotteiden ostaminen verkkokaupasta ei ole mahdollista.

Käyttäjätunnukset eivät huoltotauon aikana muutu ja katkon jälkeen Häät PRO -yrityskäyttäjät voivat taas muokata Häät.fi-yrityssivuaan tai yrityksensä taustatietoja Häät.fissä normaalisti.

Uudistuksen myötä häitään suunnitteleville suunnattu palvelu Häät.fi saa uuden ilmeen ja sivuston käyttäjäkokemusta uudenaikaistetaan. Käyttökatkon jälkeen uusia ominaisuuksia tulee näkyviin pikku hiljaa, kun sekä yrityskäyttäjän välineitä Häät PRO:ssa että häiden suunnittelun avuksi kehitettyjä ilmaisia Häät.fi-työkaluja parannetaan.

Voit lukea lisää käyttökatkon vaikutuksista häitä suunnittelevan käyttäjän Häät.fi-tiliin ja maksuttomiin työkaluihin täältä.

Pahoittelemme käyttökatkosta mahdollisesti aiheutuvaa harmia. Me Häät PRO -tiimissä teemme parhaamme, jotta uudistuksesta aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa ja käyttökatko jäisi mahdollisimman lyhyeksi.

Jos käyttökatkosta tai uudistuksesta herää kysymyksiä, laitathan Sarille viestiä alla näkyvän lomakkeen avulla.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi