PRO Blogi | 24.8.2022

Hyvän uutiskirjeen resepti hääalan yrityksille

Elli Ojankoski

tuottaja, digital strategist

Näin teet uutiskirjeitä, jotka hääparit varmasti avaavat!

Uutiskirje on tehokas ja tavoittava keino tuoda esille hääalan ammattilaisen asiantuntemusta ja palveluita, joita yritys häitään suunnitteleville pareille tarjoaa. Sisältö voi olla lähes mitä tahansa aina tarjouksista videotervehdyksiin, mutta muutamat asiat olisi hyvä muistaa.

1. Tee uutiskirjeestä visuaalinen. Hääparit hakevat yleisesti ottaen omaa silmää miellyttävää tuotetarjontaa juhliinsa. Tämän vuoksi omien töiden esille tuominen kuvien tai videoiden muodossa auttaa jo paljon.

2. Älä unohda sosiaalista mediaa. Mistä sinua voi seurata ja missä kerrot uusimmista tuulista? Laita aina uutiskirjeen alalaitaan linkit sometileihisi sekä yhteystiedot, jotta kiinnostuneet pystyvät lähettämään lisätiedusteluja tai esimerkiksi tarjouspyynnön.

3. Tehty on aina parempi kuin täydellinen. Paras tapa on lähettää uutiskirjeitä säännöllisesti, mutta sellaisen suunnittelu voi viedä aikaa. Tärkeintä on ylipäätään saada kirjeitä lähtemään ja näin todella tavoittaa hääparit.

4. Sisällytä CTA eli Call To Action. Hyvä uutiskirje sisältää aina jonkin kannustimen tehdä jotain. Oli se sitten linkki tarjoukseen, ajanvaraukseen tai nettisivuille lukemaan lisää, tulisi hyvin näkyvillä oleva linkki sinne olla aina mukana. Toteuta tämä mieluiten painikkeena.

+ 1 vinkki: Tee kirjeestä persoonallinen! Hyvä uutiskirje sisältää aina allekirjoituksen henkilöltä, keneen voi ottaa yhteyttä. Kun hyödynnät yrityksesi asiantuntemusta kirjeiden suunnittelussa, tulee niistä persoonallisia ja hyödyllisiä.

 

Nyt trendaa: Gif uutiskirjeissä!

Luo helposti esimerkiksi Canvalla liikkuvaa kuvaa katseenvangitsijaksi uutiskirjeeseen. Luot gifin tekemällä ensin lyhyen videon Canvaan ja sitten tallentamalla sen gif-muodossa. 

Muista!

Myös me tuotamme uutiskirjeitä häitään suunnitteleville. Suunnitellaan yhdessä sinulle ja yrityksellesi sopiva, tavoittava uutiskirjekokonaisuus, joka lähetetään puolestasi tuhansille pareille, joille häiden suunnittelu on ajankohtaista juuri nyt. Lue lisää!

Tutustu Häät Uutiskirjeeseen

Jos haluat itse seurata hääpareille suunnattuja Häät-viikkokirjeitä, tilaa viikkokirje täällä.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai ideoita markkinointiin liittyen, otathan yhteyttä. Miten voisimme tehdä tuloksia yhdessä? Löydät yhteystietoni alta.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi