PRO Blogi | 1.11.2021

Miten voin tehdä yritykseni esittelystä Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa entistä paremman ja suositumman?

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Jotta yrityssivusi Hääpalvelut-hakemistossa tuottaa maksimaalista hyötyä, haluat varmistaa että sivusi on ajan tasalla, kiinnostava, koukuttava ja herättää tarpeen siirtyä omiin kanaviisi eli nettisivuille tai somekanaviin.

  • Käy tarkistamassa sivusi säännöllisesti, ja varmista klikkaamalla, että kaikki nettisivuillesi ja somekanaviisi osoittavat linkit toimivat. Linkitä sivulle vain ne kanavat, joiden tieto on ajan tasalla ja joista löytyy hääpareille suunnattua tietoa. Enemmistö hakemiston käyttäjistä siirtyy kotisivuillesi, vajaa kolmasosa klikkauksista johtaa somekanaviin.
  • Houkuttele omalle Häät.fi-sivullesi kävijöitä somekanavistasi ja tee sivulle johtavia pysyviä linkkejä myös omille kotisivuillesi. Mitä enemmän sivullesi johtaa pysyviä linkkejä ja sinne suuntautuu liikennettä, sitä arvokkaampana lähteenä Google sivusi näkee ja ohjaa sinne entistä enemmän kävijöitä.
  • Lisää verkkosivuillesi Suomalaiset Hääpalvelut -tähti (lataa hopeatähti täällä) ja linkitä se osoittamaan suoraan omalle yrityssivullesi Häät.fissä. Jos olet yltänyt TOP 50 -listalle, sinulla on oikeus käyttää kultaista Suosituimmat Hääpalvelut -tähteä (lataa kultatähti täällä), joka näkyy myös yrityssivullasi Häät.fissä.
  • Harkitse maksullista mainostasoa, mikäli et vielä ole aktivoinut sitä. Mainonta lisää sivulla käyntejä ja klikkejä eteenpäin omiin kanaviisi merkittävästi. TOP 50 listan yrityksistä huomattavalla osalla oli mainonta käytössä. Löydät lisätietoa mainostasosta täältä
  • Varmista että Häät.fi-yrityssivusi kuvat ja video antavat palveluistasi hyvän kuvan ja suuntaa teksti erityisesti hääpareille. Mitä hääparit useimmiten sinulta kysyvät, ennen kuin varaus tai ostopäätös syntyy? Vastaa näihin kysymyksiin sivullasi Kysymykset ja vastaukset -osiossa, niin autat hääpareja parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin. Käytä tekstissä kattavasti tuotteiden oikeita sanoja. Googlen robotitkin löytävät sivun paremmin, jos esimerkiksi hääkakkuja markkinoiva yritys on sijoittanut sanan "hääkakku" yrityssivun markkinointitekstiin, mutta se ei välttämättä ymmärrä, että "unohtumaton makuelämys" tarkoittaisi samaa asiaa. Ole siis konkreettinen ja kiinnostava.
  • Testaa! Anna ystäväsi – tai vielä parempi asiakkaan – tutustua Häät.fi-yrityssivuusi, ja pyydä häntä kertomaan, millaisen kuvan hän yrityksestäsi ja palveluistasi sivun perusteella sai ja mitä mahdollisesti puuttui.
  • Jos olet ostanut sivulle mainostason, tarkista myös miltä esim. oman kategoriasivun yläosaan nouseva kuvallinen mainos näyttää.
  • Tarkista hallintapaneelissa käydessäsi säännöllisesti myös se, että antamasi ei-julkiset tiedot ovat ajan tasalla.

Lue myös >> Suosituimmat Hääpalvelut 2021 julkaistaan Häämessut netissä -tapahtumassa marraskuussa

Lue myös >> Suosituimmat Hääpalvelut 2021 TOP50 -lista

Autamme mielellämme, jos sinulle heräsi kysymyksiä tai ideoita Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon liittyen.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi