PRO Blogi

Suosituimmat Hääpalvelut 2021 julkaistaan pian Häämessuilla netissä

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Juuri nyt on hyvä hetki luoda katsaus kuluneeseen häävuoteen, kun seuraava hääsesonki kolkuttaa jo ovella. Häämessut netissä -tapahtumassa lauantaina 6.11.2021 klo 12.30 juontaja Elli Ojankoski paljastaa, mitkä ovat olleet vuoden 2021 suosituimmat hääpalvelut. Hän myös haastattelee listan ykköstä, ja samaan aikaan koko TOP 50 yrityslista julkaistaan Häät.fissä.

Suosituimmat Hääpalvelut 2021 TOP 50 -lista perustuu Suomen vilkkaimman häätietolähteen ja apurin Häät.fin Hääpalvelut-hakemiston käyttäjädataan ajalta 1.10.2020–30.9.2021. Hakemisto käsittää tällä hetkellä yhteensä noin 800 yrityssivua. Hääpalveluiden sivuja Häät.fissä avattiin 12 kuukauden aikana yhteensä 75.555 kertaa. Häitään suunnittelevat tutkivat yrityssivuja tarkasti, sillä palvelusivun keskimääräinen lukuaika oli 2:03 minuuttia. 

Selkeä jaottelu auttaa etsimisessä

Hääparien suosimaa hakemistoa kiitetään erityisesti hääpalveluiden selkeästä jaottelusta aiheittain ja alueittain.

”Hakemistosta on löytynyt paljon palveluntarjoajia meidän häihin. Tykkään! Helpottaa, kun yritykset ovat selkeästi kategorioissa.” – Sonja

Hääpalvelut-hakemisto on erinomainen verkostoitumisväline myös hääalan yrityksille, jotka etsivät esimerkiksi omaa toimintaansa tukevia alihankkijoita tai kumppaneita erilaisiin projekteihin.

Yritykset päivittävät itse perustamiensa sivujen tietoa Häät.fissä aktiivisesti. Kunkin sivun ylläpitäjä voi lisätä sivulleen yrityksen yhteystietojen lisäksi paljon tietoa tuotteista ja palveluista, kuvia ja videon. Mikä parasta, sivun perustaminen on ilmaista, ja lisätietoa yrityssivun rekisteröinnistä löytyy täältä

Häät.fi Suosituimmat Hääpalvelut tähdet

Tähdet johtavat suosituimmille sivuille

IG LIVEnä @haamessutnetissa-kanavassa la 6.11.2021 klo 12.30 tapahtuvan julkistuksen jälkeen TOP 50 listalle yltäneet yritykset tunnistaa kultaisesta Suosituimmat Hääpalvelut -tähdestä Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa. Lataa kultainen tähti täältä. Näillä yrityksillä on oikeus käyttää Suosituimmat Hääpalvelut 2021 -merkkiä myös omissa kanavissaan.

Katso koko TOP 50 -lista Häät.fissä täällä >>

Myös muut Häät.fi Hääpalvelut -yritykset saavat tämän uudistuksen myötä käyttöönsä tyylikkään hopeisen Suomalaiset Hääpalvelut -merkin, jonka avulla ne voivat ohjata hääpalveluista kiinnostunutta yleisöä hakemistoon suoraan omalle yrityssivulle. Lataa hopeinen tähti täältä.

Lue myös >> Miten voin tehdä Häät.fi Hääpalvelut-sivustani entistä suositumman?

Tutustu Häät.fin tarjoamiin mainosmahdollisuuksiin täällä.

Häät.fi on suunniteltu ja tuotettu kokonaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu. Häät-median kumppaneina tuotannossa ja tuotekehityksessä toimivat mm. suomalaiset Brande, Digizer ja CRM-service.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi