Häät Uutiskirje

Tuotteillesi kokonaan omistettu Häät Uutiskirje kuljettaa viestisi suoraan morsianten ja sulhasten sähköposteihin herättäen tiedonjanon ja kiinnostuksen.

Häät Uutiskirje oli todella helppo tilata sivustolta. Ennen tilausta neuvonta ja tuotteen tilausinfo oli todella hyvää asiakaspalvelua. Kaikki siitä eteenpäin meni jouhevasti ja ohjeistus oli selkeää. Oli kyllä mahtava lukea raporttia uutiskirjeestä, kuinka se on tavoittanut hyvin kohderyhmää. Tämä oli kyllä hyvä investointi markkinointiin!

Stiina Weckström, Salon-Ki Parturi-kampaamo sekä kauneushoitolapalvelut

Häät Uutiskirje vie viestisi perille asti

Häät Uutiskirje tiivistää ajankohtaiset tarjouksesi tai tärkeimmän palvelusi helposti luettavaan muotoon. Häät Uutiskirje lähetetään yli 14.000 uutiskirjeen tilaajalle.

Uutiskirjeesi voi sisältää tekstiä, kuvia ja hyperlinkkejä. Koko uutiskirje on omistettu tuotteistasi tai yrityksestäsi kertovalle viestille.

Uutiskirjeen hinta ei sisällä artikkelin kirjoitusta tai tuotteiden kuvausta, mutta ne voidaan tuottaa laadukkaasti lisäpalveluna.

Häät Uutiskirje saapuu tilaajan sähköpostiin 1-4 kertaa kuukaudessa. Häät Uutiskirje on tilaajalle ilmainen eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Häät Uutiskirjeen keskimääräinen avausprosentti on sähköpostisuorien keskiarvoihin verrattuna erittäin hyvä 30,13 % ja CTR 1,99 %. Tilaaja voi keskeyttää Uutiskirjeen tilauksen helposti milloin haluaa, ja osoiterekisteri pysyy näin tuoreena.

Valitse Häät Uutiskirje, kun...

Lue Häät PRO Blogissa: Hyvän uutiskirjeen resepti >>

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Natiivimainonta koskettaa

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka toivoisit häitä suunnittelevien löytävän? 

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos Häät-lehdessä, Häät.fissä tai muissa Häät-kanavissa koetaan tarpeelliseksi ja inspiroivaksi tavaksi löytää tuotteita ja palveluita omiin häihin. Lukija kohtaa tuotettasi esittelevän mainoksen toimitukselliseen aineistoon integroituna eli juuri siellä, mistä hän sitä etsii.

Voit luottaa Häät-tiimin asiantuntemukseen tuotteitasi esittelevän sisällön muotoilussa ja tuottamisessa.

Tutustu vaihtoehtoihin