Mainonta Häät-somekanavissa ja Uutiskirjeessä

Tavoita häistä kiinnostuneet tehokkaasti Häät-median somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa. Räätälöimme tarpeisiisi sopivan mainoskampanjan ja kohdistamme sen tarkasti oikealle kohderyhmälle. Omalla uutiskirjeellä kerrot tuotteistasi Häät-viikkokirjeen aktiiviselle tilaajakunnalle.

Häät-median somekampanjalla saatiin tehokkaasti palautettua varaustilanne normaaliksi koronan aiheuttamasta tukalasta tilanteesta huolimatta.

Tiina Grön
Hääpukuliike Fiancée

Tutustu somemainonnan vaihtoehtoihin ja uutiskirjeeseen

Mainostamalla tuotteitasi tai palveluitasi Häät-somekampanjalla tavoitat hääparit heidän lempikanavissaan. Uutiskirje vie viestisi aktiivisten tilaajien sähköpostiosoitteisiin.

Häät Uutiskirje

Tuotteillesi kokonaan omistettu Häät Uutiskirje kuljettaa viestisi suoraan morsianten ja sulhasten sähköposteihin herättäen tiedonjanon ja kiinnostuksen.

Mainosbannerisarja Häät Viikkokirjeissä

Mainosbanneri näkyy Häät Viikkokirjeissä sisällön lomassa, se toistuu 3 peräkkäisessä kirjeessä ja houkuttelee klikkaamaan suoraan mainostajan omille sivuille

Somekampanja Häät Instagram- ja Facebook-tileillä

Vauhdikkaat kela ja stoorit sekä kuvakarusellit somessa kiinnittävät kohderyhmän huomion ja ohjaavat linkeillä kohti kampanjaasi tai kotisivujasi.

Liveohjelma Häät IG:ssä @haatfi

Esittele tuotteitasi ja vastaa yleisön kysymyksiin max 25 min livessä, jonka pidät Häät Instagram-kanavassa @haat. Kanavalla on yli 7000 seuraajaa.

Natiivisisällön mainostus somessa

Kun hyvää digitaalista sisältöä mainostetaan somekanavissa, laajempi joukko potentiaalisia asiakkaita löytää liiketoiminnallesi tärkeän sisällön pariin.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Maria Niinivuori

myyntineuvottelija 045 8009985 maria.niinivuori@editus.fi