Tuotemainonta

Mainosta suoraan tuotteita, älä pelkästään brändiä tai yritystä. Nykyään asiakas arvostaa nopeutta ja toimii heti, kun löytää hänelle oikean tuotteen. Näytä rohkeasti myös hinta, kun mainostat tuotettasi tai palveluasi.

Meille on ollut tärkeää olla mukana Häät-lehdessä ja Häät.fissä, jotta tuotteemme pysyvät asiakkaidemme mielessä. 

Jaana Ruuskanen
Calligraphen Oy

Tutustu tuotemainonnan vaihtoehtoihin

Tuotteiden ja palveluiden mainostamiseen Häät-media tarjoaa monta tehokasta kanavaa ja mainosvaihtoehtoa.

Häät Uutiskirje

Tuotteillesi kokonaan omistettu Häät Uutiskirje kuljettaa viestisi suoraan morsianten ja sulhasten sähköposteihin herättäen tiedonjanon ja kiinnostuksen.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa 20 tuotteella

Runsaasta valikoimasta käyttäjä löytää kiinnostavia sormusvaihtoehtoja ja jatkaa edelleen verkkokauppaasi tai kotisivuillesi.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa 10 tuotteella

Monipuolisesta valikoimasta käyttäjä löytää kiinnostavia sormusvaihtoehtoja ja jatkaa edelleen verkkokauppaasi tai kotisivuillesi.

Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa 20 tuotteella

Runsaasta mekkovalikoimasta morsian löytää kiinnostavia vaihtoehtoja ja jatkaa edelleen tuotemerkin tai myymälän kotisivuille.

Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa 10 tuotteella

Monipuolisesta valikoimasta morsian löytää kiinnostavia mekkovaihtoehtoja ja jatkaa edelleen tuotemerkin tai myymälän kotisivuille.

Mainospala Häät-lehdessä

Haluatko tuotteesi luonnolliseksi osaksi upean Häät-lehden sisältöä? Mainospala integroi hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut Häät-lehden sisältöön sisältömainonnan keinoin.

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi